Teknoloji

Apple yeni AirTag’in üretimine 2024 bitmeden başlayabilir

apple airtag inceleme

Apple AirTag‘i 2021’in nisan ayında tanıtmıştı. Cupertino merkezli şirketin ürünleriyle ilgili isabetli öngörüleriyle tanınan analist Ming-Chi Kuo’ya göre, bu takip cihazının yeni versiyonu için biraz daha beklemek gerekiyor. Apple AirTag 2’nin üretiminin 2024’ün sonlarında veya 2025’in başlarında başlayacağı söyleniyor.

Kuo, AirTag 2 için geniş ölçekli üretimin 2024’ün son çeyreğinde başlamasını öngörüyor. Tecrübeli analist, ikinci nesil AirTag’in uzamsal bilgi işlem ekosisteminin bir parçası olarak Apple’ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro ile de entegre biçimde çalışacağını tahmin ediyor.

Yeni nesil AirTag hakkında detaylar hâlihazırda sınırlı. Ancak ilk AirTag’de U1 çipi bulunduğu için Apple’ın yeni AirTag’de U2 çipine geçiş yapması muhtemel görünüyor. Buna ek olarak, ilk versiyonla başka noktalarda da ayrıştırılma yapılması bekleniyor.

Apple AirTag 2’yi ne zaman tanıtacak?

Apple AirTag 2’nin tanıtımı içinse Kuo’nun öngörüsüne paralel olarak 2025’in mart veya nisan ayları ön plana çıkıyor. İlk versiyonun nisan ayında tanıtılmış olması ve yeni versiyonun üretim başlangıcı için de 2024’ün son çeyreği veya 2025’in ilk çeyreği işaret edilmesi nedeniyle, 2025’in ilkbaharı makul bir seçenek gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER