Teknoloji

Apple AirPods 3’ün çıkış tarihi için yeni iddia

apple airpods 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple AirPods 3 hakkındaki söylenti ve dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Cupertino merkezli şirketin ürünleriyle ilgili isabetli analiz ve öngörüleriyle tanınan analist Ming-Chi Kuo, kablosuz kulaklığın çıkış tarihi konusunda yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

Kuo’ya göre, yeni AirPods’un geniş ölçekli üretimi 2021’in üçüncü çeyreğine kadar başlamayacak. Bu da kulaklığın iddia edildiği gibi, bu ay içinde tanıtılmayacağı anlamına geliyor.

Pek çok duyumcu, Apple’ın AirPods 3’ü 23 Mart’ta düzenleyeceği etkinlikte gözler önüne çıkarabileceğini öne sürmüştü. Apple’dan hâlihazırda bu konuda bir açıklama gelmiş değil. Bu etkinlik eğer gerçekleşirse hangi ürünlerin tanıtılacağı da belirsizliğini koruyor. Kuo’nun analizi, AirPods 3’ün henüz hazır olmadığını işaret ediyor.

Kuo’nun analizinin büyük kısmının merkezinde AirPods satışlarına dair öngörüler bulunuyor. Tecrübeli analist, AirPods satışlarının bu yıl kablosuz kulaklık pazarında artan rekabete bağlı olarak azalmasını öngörüyor. Apple’ın 2020’de 90 milyon AirPods sattığını söyleyen Kuo, 2021’de bu sayının 78 milyona inmesini bekliyor.

Kuo’ya göre, Apple AirPods 3 çıktıktan sonra da ikinci nesil AirPods’u satmaya devam edebilir. Ancak tecrübeli analist, bunun şu an için bir öngörüden ibaret olduğunun altını çiziyor.

İLGİLİ HABERLER