Manşetler

Apple 9 Eylülde iPhone 6C tanıtmayacak

apple-iphone-280815

Apple’ın 9 Eylülde düzenleyeceği etkinlikte iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın tanıtılacağının artık kesin olduğunu söyleyebiliriz. Kafalardaki soru işareti iPhone 6C gibi bir telefonun daha tanıtılıp tanıtılmayacağı.

9to5Mac sitesine göre, 4 inç ekranlı yeni bir iPhone görebiliriz, ancak bu telefon eylül ayında çıkmayabilir. Site Apple’ın iPhone 5, 5S ve 5C ile aynı ekran büyüklüğüne, ancak iPhone 6’nın içindeki bileşenlere sahip bir cihaz üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Apple’ın bu şekilde ürün gamını farklılaştırmak istemesi epey mantıklı görünüyor, ancak görünen o ki, iPhone 5S’lerinin 4 inç ekranından memnun olan, yine bu büyüklükte bir ekranla yola devam etmek isteyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek.

9to5Mac’in haberinde iPhone ile ilgili başka bilgiler de var. Site, gelecek ay tanıtılacak iPhone’ların arasına roze altın gibi yeni ve Apple Watch Edition’ın roze altın rengiyle uyuşacak bir renk seçeneğinin katılacağını yazdı. Tabii ki, roze altın rengindeki iPhone 6S veya 6S Plus’a ulaşmak, Apple Watch’ın bu renkteki modeline göre daha kolay olacaktır. Ne de olsa roze altın özelliği sadece alüminyumun rengiyle sınırlı kalacak, iPhone 6S’in kendisi roze altından yapılmayacak.

iphone-6s-roze-altin-280815

Son olarak 9to5Mac Apple’ın 3.5 inç ekranlı yeni bir iPhone’un prototipini oluşturmakta olduğunu da öne sürüyor. Ancak bu tarz bir ürünün son kullanıcıya ulaşması ihtimalinin çok düşük olduğunu da dile getiriyor.

İLGİLİ HABERLER