Teknoloji

Apple’dan 2022 için 22 farklı uygulama tavsiyesi

apple app store

Apple arkadaşlarınızla veya yeni takipçilerinizle bağlantı kurmak amacıyla eğlenceli bir video oluşturmak, havadan sudan sohbetlere malzeme olacak sürükleyici bir diziye başlamak ya da programına kısa bir egzersiz sıkıştırmak gibi; günlük hayatınızı daha keyifli hâle getirmek için size yardımcı olabilecek çeşitli uygulamaları bir araya getiriyor. Bu tavsiyeleri içeren bir koleksiyon App Store içinde yer alıyor.

Şirketin belirttiğine göre, yeni yıla başlarken, her günden daha iyi faydalanmanıza yardımcı olacak 22 uygulamanın bir araya getirildiği 2022 için 22 Uygulama App Store koleksiyonu yukarıda belirttiğimiz amaç için hazırlandı. Apple’ın tavsiye ettiği uygulamalar sayesinde, gizli fotoğraf düzenleme yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir, yeni bir dil öğrenirken kelime dağarcığınızı geliştirebilir veya tanıyıp sevdiğiniz kahramanları yeniden keşfedebilirsiniz.

TikTok’tan Sleep Cycle’a, Simply Piano’dan Twitch’e birçok popüler uygulamanın yer aldığı App Store’daki bu koleksiyona buradan göz atabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER