EğlenceTeknoloji

Yeni Among Us haritasının çıkış tarihi belli oldu

among us the airship
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Among Us oyuncularının sabırlı yeni harita bekleyişi nihayet sona eriyor. Oyunun geliştiricisi Innersloth tarafından yapılan açıklamaya göre, The Airship adını taşıyan yeni harita 31 Mart’ta Among Us oyuncularıyla buluşacak. The Airship oyunculara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Yeni haritanın gelişi geçtiğimiz yıl The Game Awards (Oyun Ödülleri) töreninde duyurulmuştu. The Airship’te hem oyunculara hem de takım arkadaşlarına tamamlamaları için yeni görevler veriliyor. Oyuncular yeni haritada oyuna hangi odada başlayacaklarını kendilerini seçebilecek. Ayrıca ana oyun deneyimine de yenilikler ekleniyor. Hesap moderasyonu için bir ön sistemin kurulması ve oyunculara teşekkür niteliği taşıyan şapkalar da haritanın getirdikleri arasında bulunuyor.

Innersloth yeni haritanın gelişini uzun bir blog yazısıyla duyurdu. Söz konusu blog yazısında stüdyonun son birkaç aydır içinden geçtiği süreç hakkında da bilgi veriliyor. Şirket, güncellemelerin neden geciktiği konusunda da kamuoyunu aydınlatıyor.

Innersloth’un açıklamasında, Among Us The Airship haritasının gecikmesinde en önemli etkenler olarak oyunun beklenmeyen popülaritesi ve oyunun geliştirici ekibinin küçüklüğü öne çıkıyor. Açıklamada stüdyonun geçtiğimiz ekim ayında karşı karşıya kaldığı ve 5 milyon oyuncuyu etkileyen spam saldırısından da özellikle bahsediliyor. Ekibin tüm işlerini bırakıp saldırıyı durdurmaya çalıştığını belirten Innersloth, küçük bir ekip olmasının süreci zorlaştırdığını dile getirdi. Innersloth bundan sonraki dönem için daha şeffaf olma sözü de verdi.

İLGİLİ HABERLER