EğlenceTeknoloji

Among Us’ın yeni haritası oyuncularla buluşuyor

among us the airship

The Airship adını taşıyan yeni Among Us haritası sonunda oyuncularla buluşmaya başladı. Yeni haritayı da getiren güncelleme, geliştirici Innersloth’un oyun için şimdiye kadar hazırladığı en büyük güncelleme olma özelliğini taşıyor.

Hesap sistemi gibi önemli bir yeniliği barındıran güncelleme, oyunculara yeni şapka seçenekleri de sunuyor. Ancak Innersloth uzun vadede oyun için daha büyük değişiklikler planlıyor.

Innersloth, güncellemeyle ilgili detayları paylaştığı blog yazısında 15 oyunculu bir lobi ve yeni bir oyun içi görsel tarz üzerinde çalıştığını açıkladı. Stüdyo bünyesinde görev yapan sanatçı Marcus B’nin hazırladığı yeni görünümün yakında oyuncularla buluşacağını da açıkladı.

The Airship haritasını Among Us oyuncularıyla buluşturan Innersloth, önümüzdeki dönemde daha detaylı bir yol haritası paylaşma sözü verdi. Güncellemeler konusunda oyuncuları daha düzenli şekilde bilgilendireceğini açıklayan stüdyo, iki yeni geliştiricinin işe alınması sayesinde güncelleme çıkış sürelerinin kısalacağını da belirtti. The Airship güncellemesi PC, iOS, Android ve Nintendo Switch’te oyuncularla buluşuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER