Teknoloji

Ryzen 5000 masaüstü işlemcilerinin tanıtılacağı AMD Zen 3 etkinliği nasıl izlenir?

AMD, “yeni bir yolculuk başlıyor” sloganıyla, yeni Zen 3 mimarisine sahip olan ve masaüstü bilgisayarlara özel yeni Ryzen 5000 işlemci serisini duyuruyor. Eğer AMD’nin web sitesine girerseniz, yeni işlemcilerin özellikle oyun ve içerik oluşturmaya odaklanacağını görebilirsiniz. Bu yeni işlemciler Intel’in 10. nesil masaüstü serisinin güçlü ve daha yeni rakibi de olacak. Bu arada Intel, 11. nesil masaüstü yongalarını 2021’in başlarında çıkacağını doğruladı.

AMD’nin yeni yongalarıyla ilgili olarak henüz fazla bir detay veremiyor olsak da, oyuncular ve yapımcılar gelecek nesil işlemcilerin neler sunabileceğini merak ediyor. Aşağıda AMD’nin Zen 3 masaüstü işlemci etkinliğiyle ilgili detaylar yer alıyor.

AMD Zen 3 etkinliği ne zaman başlayacak?

Etkinlik 8 Ekim Perşembe günü Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak.

AMD Zen 3 etkinliği nasıl izlenir?

Etkinlik AMD tarafından YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. AMD YouTube kanalını takibe alarak zamanı geldiğinde bildirim alabilir ve YouTube uygulamaları üzerinden hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Öte yandan yukarıdaki video penceresi üzerinden de canlı yayını izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER