Eğlence

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisinin yayın tarihini açıkladı

amazon yüzüklerin efendisi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazon uzun süredir beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin yayın tarihini sonunda açıkladı. Ancak diziyi merak edenlerin hemen heyecanlanmamasında fayda var. Zira Yüzüklerin Efendisi, 2 Eylül 2022’de ilk bölümüyle Prime Video abonelerinin karşısına çıkacak. Dizi için her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak.

Resmi ismi henüz açıklanmayan dizinin çekimleri devam ediyor. Yapım süreci 2020’nin şubat ayında başlasa da, COVID-19 salgını nedeniyle süreçte duraklamalar yaşanmıştı.

Dizi, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemelerinden bin yıl öncesinde yaşanan olayları anlatacak. Hem eski hem de yeni karakterlerden oluşan bir kadro, Orta Dünya’nın ikinci çağında ortaya çıkan bir kötüye karşı birlikte mücadele edecek.

Amazon yayın tarihinin yanı sıra diziden ilk görseli de paylaştı. Söz konusu görselde beyazın hakim olduğu bir şehre uzaktan bakan bir kişi görülüyor. Uzakta hemen güneşin altında yer alan ağaç da dikkat çekiyor. Dizinin henüz bir fragmanı olmadığı için bu görselin didik didik inceleneceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisinin ikinci sezonuna da şimdiden onay vermiş durumda. Dolayısıyla ilk sezonda ne olursa olsun, hikayenin devamının da geleceği biliniyor. Bunun izleyicilere farklı bir rahatlık vereceği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER