Eğlence

Amazon Fallout’un ikinci sezonuna onay verdi

amazon fallout

Amazon kısa bir süre önce Prime Video ekranlarına gelen Fallout dizisinin ikinci sezonunu resmen duyurdu. Yeni sezonla ilgili henüz bir detay paylaşılmazken, sadece ikinci sezona onay verildiği belirtildi.

Dizinin Prime Video’da ne kadar iyi bir performans gösterdiği konusunda kesin bir rakam paylaşılmış değil. Ancak Amazon’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Dizi ilk dört günde dünya genelinde büyük ilgi gördü ve Prime Video’nun en çok izlenen ilk üç işi arasına girdi. Fallout’un ilk sezonu Rings of Power’dan bu yana dünya çapında en çok izlenen sezon.” Rings of Power, 2022’de ekrana gelmişti.

Amazon Fallout hikayesine üç farklı perspektiften yaklaşıyor

Los Angeles’ta geçen Amazon’un dizisi Fallout’u üç farklı perspektiften ele alıyor: Vault sakini Lucy (Ella Purnell), Brotherhood of Steel üyesi Maximus (Aaron Moten) ve The Ghoul (Walton Goggins). Dizi, Bethesda’nın oyununu doğrudan uyarlamak yerine aynı evrende geçen yeni bir hikaye anlatıyor.

Fallout da oyun uyarlamalarının izleyiciler nezdinde ilgi gördüğünü bir kez daha gösteriyor. HBO’da yayınlanan The Last of Us ve sinemalarda izleyicilerle buluşan Super Mario Bros. Filmi de geçtiğimiz yılın popüler yapımları arasına girmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER