EğlenceManşetler

Amazon Fallout dizisinin ilk tanıtım fragmanını yayınladı

amazon fallout

Amazon Fallout dizisinin ilk resmi tanıtım fragmanını yayınladı. İlk videoda Amazon’un kıyamet sonrasında çorak bir araziye dönen dünyayı nasıl yorumladığını ve başrol oyuncusu Ella Purnell’in Vault 33’ten çıkıp bu dünyayla tanıştığı ilk anı gösteriyor. Dizi, bir nükleer savaşın dünyayı harabeye çevirmesinden 200 yıl sonra Los Angeles’ta geçiyor.

Amazon kısa bir süre önce de diziden ilk fotoğrafları paylaşmıştı. İlk tanıtım fragmanıyla birlikte karakterlere ve onların “kıyamet sonrası” dünyada karşılaşacakları dehşete daha derinlemesine bir bakış atmak mümkün oluyor. Video, Amazon’un sevilen oyunun kaynak materyaline olan yaklaşımı için de umut veriyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Purnell’la birlikte The Ghoul rolünde Walton Goggins (The Hateful Eight), Çelik Kardeşliği’nin bir üyesi olarak Aaron Moten (Emancipation) ve sığınak gözetmeni rolünde Kyle MacLahan (Twin Peaks) yer alıyor. CX404 isimli bir köpek de dizide boy gösteriyor.

Amazon Fallout dizisini nisan ayında yayınlayacak

Amazon Fallout dizisini 12 Nisan 2024’te Prime Video’da izleyicilerle buluşturacak. Dizinin altında WestWorld’ün de yaratıcıları olan Jonathan Nolan ve Lisa Loy’un imzaları yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER