Manşetler

Amazon Almanya Samsung Galaxy S III’ü listelemeye başladı

Amazon’un Almanya şubesi biraz erken davrandı ve Samsung Galaxy S III‘ü listelemeye başladı. Hatsız ve SIM kilitsiz model için 599 avroluk (1418 TL) fiyat biçen sitenin telefon için listelediği teknik özelliklere baktığımızda 4.7 inç Super AMOLED ekran ve 12 megapiksel kameranın yer aldığını görüyoruz.

Dün Vietnam’dan internete yayılan Galaxy S III prototipinin özelliklerine baktığımızda 8 megapiksel kamera ve Galaxy Nexus‘taki 4.65 inç’lik ekrandan biraz daha küçük bir ekranın varlığını görmüştük. Amazon’un listelediği teknik özelliklere bakıldığında Samsung’un gelecek amiral gemisinin Google telefonundan biraz daha büyük ekrana ve çok daha etkileyici bir kameraya sahip olabileceği görülüyor. Bu noktada hangisine inanacağınız konusunda kafanız iyice karışmış olabilir. Ancak Vietnamlı sitenin sızdırdığı telefon Aralık 2011 tarihine ait bir prototip, yani yaklaşık beş aylık bir süresi var. Samsung’un o zamandan bu yana kamera da dahil olmak üzere çeşitli bileşenlerinde güncellemeler yapmış olabilir.

Amazon’un listelediği Samsung Galaxy S III’ün diğer teknik özellikleri arasında prototipte de olduğu gibi 16 GB dahili bellek ve microSD kart yuvası bulunuyor. 12 megapiksel kameranın LED flaşı da bulunacak, cihaz Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışacak. Amazon cihazı listelemeye başlamış, ancak henüz bir ön izleme fotoğrafı yok, bu da cihazın tasarımının henüz doğrulanmadığı anlamına geliyor.

İlgili – Amazon

İLGİLİ HABERLER