Eğlence

Altec Lansing’ten üstün özellikleri barındıran Bluetooth’lu kulaklıklar: Backbeat 903 ve 906

Altec Lansing yeni Bluetooth kulaklık setleri BackBeat 903/6’yı geçtiğimiz günlerde duyurdu. Bu ürünler şu anda Macworld’de sergileniyor, daha sonra CES’te de ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Bluetooth kulaklık üreticisi Plantronics’in işbirliği ile üretilen bu kulaklık setleri kulağa tamamen oturan yapıya sahip. Plantronics’in çift mikrofonlu AudioIQ teknolojisi ile de konuşma kalitesi arttırılıyor ve gürültüye karşı ses seviyesi yükseltiliyor.

Kullanıcılar bu kulaklık seti ile ses ile arama komutu verebilir, numaraları tekrar tuşlayabilir ve kulaklık setinden telefona ya da telefondan kulaklık setine arama transferi yapabiliyor. 903’ten farklı olarak BackBeat 906’da bir alıcı da bulunuyor. Bu alıcısı sayesinde iPhone gibi cep telefonlarıyla Bluetooth bağlantısı kurularak A2DP üzerinden müzik dinlenebiliyor. Her iki kulaklık seti de Bluetooth 2.1+EDR desteğine ve 3.5 mm jak’a sahip. A2DP, AVRCP, HSP v1.1, HFPv1.5 stereo ses profilleri de destekleniyor. 7 saatlik konuşma veya müzik dinleme süresine sahip olan kulaklık setleri yaklaşık 10 metreye kadar Bluetooth bağlantı desteği de sağlıyor.

Altec Lansing Backbeat 906’nın Şubat ayında iPhone vericisi ile birlikte 130$’a satılması planlanıyor. Verici içermeyecek olan 903’ün ise 100$’a satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER