Teknoloji

Klasik cep telefonu arayanlar için Alcatel 3088 Türkiye’de satışta

alcatel 3088

TCL Communication sizi sevdiklerinizle buluşturacak uygulamalara sahip olan, hızlı bağlantılı yeni telefonu Alcatel 3088’i Türkiye’de satışa sundu.

Alcatel 3088; 4.5G LTE hızı, WhatsApp, Facebook ve YouTube gibi hazır yüklenmiş uygulamalarıyla akıcı bir kullanıcı deneyimi sağlamanın yanı sıra arka kamerası ve 1530mAh pil gücüyle, kendi deyimiyle “daha akıllı” bir telefon kullanmanın keyfini sunuyor.

“Tuşlu telefonlar küresel telefon satışlarının yüzde 25’ini oluştururken, Alcatel 3088 süper 4.5G hızı ve popüler uygulamaları barındıran ekosistemi sayesinde tuşlu telefon ile akıllı telefon arasında bir köprü görevi görüyor.” dedi TCL Communication Avrupa Pazarlama Direktörü Ludovic Leray. “4.5G hızındaki bu özel telefon, hafif işletim sistemini optimize edilmiş kullanıcı arayüzüyle birleştirerek akıllı telefon özelliklerini kolay kullanım özellikleriyle harmanlıyor ve pürüzsüz bir deneyim sunuyor.”

Alcatel 3088 fiyatı ve başlıca özellikleri

Alcatel 3088, 4.5G LTE sayesinde 150 Mbps’ye kadar veri indirme hızı sunuyor. Bu sayede yeteri kadar hızlı biçimde internette dolaşma, sohbet etme ve içerik indirme imkânı sağlıyor. Hareket halindeki Alcatel 3088 kullanıcıları, Wi-Fi internet paylaşımını aktif hale getiriyor ve tablet veya diğer cihazlarla kolayca internetini paylaşıyor.

Alcatel 3088 geniş uygulama ekosistemiyle kullanıcılarına akıllı özellikler sağlayabiliyor; WhatsApp, Facebook ve YouTube gibi uygulamalar cihazda yüklenmiş olarak geliyor.

Alcatel 3088 Türkiye’de metalik mavi ve metalik gri renk seçenekleriyle 599TL’den satışa sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER