Manşetler

Airmail iOS e-posta uygulaması kapsamlı özelliklerle geliyor

airmail

iPhone’da Mail uygulamasının alternatiflerine yeni bir uygulama daha eklendi. Airmail iOS uygulaması diğer e-posta uygulamalarına göre öne çıkan bir özellik barındırmıyor, ancak özellikler bakımından epey kapsamlı bir liste sunuyor.

Mac için en iyi e-posta istemcileri arasında gösterilen OSX versiyonu gibi, Airmail iOS’in de sunduğu birçok seçenek bulunuyor. Erteleme, filtreleme, üçüncü taraf uygulamalarla entegrasyon, farklı e-posta kutuları için farklı uyarı sesleri belirleme gibi özellikler uygulamanın listesinde yer alıyor. Farklı e-posta servislerini veya POP, IMAP tabanlı e-posta hesaplarını uygulamayla kullanmak mümkün.

Kullanıcı arayüzü tercihlere göre farklılaştırılabiliyor. Örneğin bir ileti üstünde sürükleme yaptığınızda ne olacağını seçebiliyorsunuz, yıldızlama veya paylaşma gibi aksiyonların görünmesini mümkün kılıp engelleyebiliyorsunuz.

Airmail iOS 12,99 TL’lik Türkiye fiyatıyla sunuluyor. iPhone ve Apple Watch için sunulan uygulamanın iPad versiyonu da çok yakında çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER