Teknoloji

Adobe Lightroom iPad uygulamasına bölünmüş ekran desteği

adobe lightroom ipad

Adobe Lightroom iPad uygulaması üzerinde fotoğraf düzenlerken bir taraftan da başka bir uygulama açmak isteyenler, artık bu isteklerini gerçekleştirebilecek. Lightroom iPad uygulaması için yayınlanan en son güncelleme, bölünmüş ekranda çoklu görev desteğini beraberinde getiriyor.

Bu desteğin uygulamanın pek çok kullanıcısı için üretkenliği artıracak önemli bir ekleme olduğu söylenebilir. Uygulamanın hem iPhone hem de iPad versiyonları, kısa süre önce yerleşik bir içe aktarma aracına kavuşmuştu.

Adobe, Lightroom’un diğer platformlardaki uygulamalarında da bazı değişikliklere gitti. Bundan böyle Android cihaz sahipleri Google Drive üzerinden uygulamaya ön ayar ve profil aktarımı gerçekleştirebilecek. Uygulama hem iOS ve Android’de hem de masaüstünde daha fazla kamera profilini destekleyecek. Masaüstü kullanıcıları da yaptıkları çalışmaları DNG dosya formatında kayıpsız olarak dışa aktarabilecek.

Adobe Lightroom uygulamasını 2014’te iPad kullanıcılarıyla buluşturmuştu getirmişti. Lightroom’u düzenli olarak güncelleyen şirket, son olarak geçtiğimiz kasım ayında kullanıcıları fazlasıyla memnun edecek bir özelliğin duyurusunu yapmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER