Teknoloji

Adidas miCoach Fit Smart ile vücudunuzu bileğinizden takip edin

adidas-micoach-fit-smart-5-090714

Yaklaşık iki hafta kadar önce gayriresmi şekilde kendini gösteren Adidas’ın yeni giyilebilir cihazı miCoach Fit Smart nihayet resmiyet kazandı. Bugün San Francisco’da düzenlenen Giyilebilir Teknolojiler Konferansı 2014’te ortaya çıkan bu bileklik yakılan kalori miktarı, kalp hızı, gidilen mesafe, nabız ve bunun gibi egzersiz verilerini gösteriyor.

Fit Smart görünüş açısından da iyi bir cihaz olma özelliği taşıyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan bilekliğin kayışı yumuşak silikondan yapılmış. Küçük LED şeritler de egzersizin yoğunluğuna bağlı olarak renk değiştiriyor.

Fit Smart Adidas’ın giyilebilir ürünler pazarına yönelik olarak çıkardığı ilk ürün değil. Ancak bu pazarın daha da kalabalık hâle gelmesine bağlı olarak spor ekipmanları şirketi de yeni ürünüyle birlikte meselelere biraz daha farklı yaklaştığını söylüyor. Adidas bu ürünle sadece koşu manyaklarını değil, koşmaya ve egzersize daha düzenli şekilde zaman ayırmak isteyenleri de hedefliyor.

Fit Smart’ın en büyük parçasını Adidas’ın miCoach teknolojisi ve ekosistemi oluşturuyor. Bu ayın sonlarında piyasaya çıkacak olan Adidas’ın yeni giyilebilir ürünü için ABD, İngiltere ve Avrupa için sırasıyla 199 dolar, 179 pound ve 199 avro olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER