Teknoloji

Adidas Fit Smart bileklik aktivite takip özelliklerine kavuştu

Adidas Fit Smart bileklik, bundan böyle kullanıcılarının kalp atış hızını ölçecek. Bu sayede akıllı bilekliğin kullanıcılara daha iyi performans sergilemeleri adına koçluk yapması da mümkün hâle gelecek. Böylelikle Adidas Fit Smart, sporculara ihtiyaç duydukları her şeyi tek yerde sunan komple bir fitness aracına dönüşmüş olacak.

Adidas Train & Run uygulaması için yayınlanan ücretsiz güncelleme sayesinde Fit Smart, aktivite takip özelliklerini kazanıyor. Uygulamayı kullananlar kendilerine adım, mesafe, yakılan kalori ve egzersizler gibi alanlarda günlük hedefler belirleyebilecek. Egzersiz hedefleri haftalık bir boyuta da yayılabilecek.

Kullanıcılar uygulama içinden antrenman planı da seçebilecek. Antrenman planları kullanıcılara Adidas’ın antrenörleriyle işbirliği içinde sunulacak ve gerektiğinde gerçek zamanlı danışmanlık da verilecek.

Takip özelliklerinin eklenmesi sayesinde Adidas Fit Smart’ın egzersizler dışındaki hareket sürecini takip etmesinin de mümkün hâle geldi. Böylelikle uygulama egzersiz dışındaki zamanlarda, örneğin iş yerinde atılan adımları da haftalık adım hedefine ekleyebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER