Teknoloji

Acer Predator X oyun bilgisayarı önümüzdeki kış satışa sunulacak

acer predator x
Görsel: The Verge

Acer Predator X adını taşıyan masaüstü oyun bilgisayarı hakkındaki ilk bilgileri IFA 2018’de paylaştı. Bazı donanım örneklerini de sergileyen şirket, kurumsal seviyedeki donanımı oyun deneyimiyle buluşturmayı amaçlıyor.

Bir tür oyun kulesi gibi görünen Predator X’te ızgaralar, havalandırma, LED ve büyük Predator logosu olağan yerlerinde gibi görünüyor. Predator X’i ilginç kılanlar ise içinde yer alıyor. İki Intel Xeon işlemci ve RAM için 12 ECC DIMM’e kadar uzanan seçenekleri destekleyen bir alanın bulunması Acer’ın Predator X ile oyunculara nasıl bir performans vadettiğini gözler önüne seriyor.

Acer Predator X’te hedef kitlesine oyun geliştiren veya yoğun biçimde bilgisayar üzerinde çok fazla sayıda iş yapan kişileri koymuşa benziyor. Çevrimiçi oyun yayını yapanlara da ayrı bir önem veren şirket, bir yandan oyun oynarken bir yandan da yayını düzenleyecek yazılımların çalıştırılabileceğini vurguluyor.

Acer Predator X hakkındaki fiyat ve çıkış tarihi gibi bilgiler şu an için kesinlik kazanmış değil. Acer şimdilik sadece Predator X’in kış ayları itibarıyla raflardaki yerini alacağını söylemekle yetiniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER