Teknoloji

Acer Predator X27’de 4K, HDR ve G-Sync desteği bir arada

acer predator X27
acer predator X27
Acer Predator X27, Nvidia G-Sync teknolojisini ve 4K çözünürlük desteğini barındırıyor

Eğer bir PC oyuncusuysanız, daha yüksek yenileme hızına, çözünürlüğe ve renk doğruluğuna sahip bir monitörde oyun oynamanın keyfinin başka olduğunu bilirsiniz. 4K oyun monitörleri yıllardır piyasada bulunuyor, ancak şimdiye kadar gördüğümüz ürünlerin hiçbirisi saydığımız bu kriterlerin tamamını yerine getirmeyi başaramadı. Ancak şimdi, Acer’ın Predator X27 4K monitörü; piyasanın ilk 4K, HDR ve G-Sync destekli monitörü olarak tüm gereksinimleri karşılamaya geliyor.

Nvidia’nın grafik kartı ve ekran senkronizasyon teknolojisi G-Sync’i barındıran 4K monitör kulağa muhteşem geliyor. İşte bu, Acer Predator X27’yi tanımlayan en önemli unsur olarak öne çıkıyor.

Eksiksiz 10-bit HDR desteği, 144Hz yenileme hızı, çoğu HDR monitörün en fazla 600 nit parlaklık sunduğu bir ortamda 1000 nit ekran parlaklığı, Adobe RGB renk spektrumunun yüzde 99’unun kapsanması, 3840 x 2160 4K çözünürlük; Acer’ın monitörünü oyuncunun rüyası hâline getiriyor.

acer predator x27
Acer Predator X27

Ne var ki, tüm bunlar yüksek bir maliyetle geliyor. Acer Predator X27, 2000 dolarlık yurt dışı fiyatıyla sunuluyor. Monitör yurt dışında Newegg üzerinden ön siparişe sunuldu. 1 Haziran’dan itibaren de dağıtımların başlaması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER