Teknoloji

Acer’dan oyuncular için devasa monitör

Acer Predator CG552K

Acer, Predator serisinde sunduğu oyuncu monitörleri arasına üç yeni seçenek daha ekledi. Bu yeni seçenekler arasında göze ilk olarak 55 inç büyüklüğündeki, 4K çözünürlük sunan OLED panelli model çarpıyor.

4K çözünürlüklü bir OLED panel olan Predator CG552K, 120Hz yenileme oranına sahip. Nvidia G-Sync desteği de bulunan monitör, HDMI girişi üzerinden değişken yenileme oranlarını da destekliyor. Boyut olarak bir TV’den farksız olan oyun monitörü, pek çok televizyonun ulaşamadığı yüksek yenileme oranlarını ve düşük tepki sürelerini kullanıcılarına vadediyor. Bütün bu yetenekler, daha kapsayıcı ve tepkisel bir oyun deneyimini de beraberinde getiriyor.

Predator CG552K devasa olsa da, piyasadaki en büyük oyun monitörü değil. HP’nin 65 inç büyüklüğündeki Omen X monitörü, en büyük oyun monitörü seçeneği olarak öne çıkıyor. Omen X’in yenileme oranının da 144Hz olduğunu belirtmek gerekiyor.

Predator CG552K, ABD’de 2020’nin üçüncü çeyreğinde 2999 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Acer Predator X32 ve X38 de etkileyici özelliklere sahip

Acer’ın Predator serisine eklediği diğer iki monitör ise görece daha küçük seçenekler. Bunlardan biri olan Predator X32, IPS mini LED paneliyle UHD çözünürlük sunuyor. Nvidia G-Sync desteği bulunan monitörde yenileme oranı 144Hz’ye kadar yükseliyor. 178 derece gibi geniş bir görüntüleme açısına sahip olan Predator X32, VESA DisplayHDR 1400 sertifikası da taşıyor. Bu sertifika Predator X32’nin minimum parlaklık seviyesinin 1400 nit olduğu ve geniş bir renk gamını desteklediği anlamına geliyor.

Acer Predator X32

Predator X32, oyun deneyiminin yanı sıra video düzenleme işlemi için de uygun bir monitör olarak tanımlanıyor. Bu etkileyici özellikler için ödenmesi gereken bedel de oldukça yüksek. Predator X32, yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak ve monitörün ABD’deki fiyat etiketinde 3599 dolar yazacak.

Acer Predator X38

Acer Predator serisinin yeni üyelerinin sonuncusu ise Predator X38. 37.5 inç büyüklüğündeki UWQHD+ çözünürlüklü kavisli panel, 175Hz yenileme oranına ulaşabiliyor. Nvidia G-Sync desteği de Predator X38’in özellikleri arasında bulunuyor. Predator X38, nisan ayında 2399 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER