Teknoloji

2020 model Acer Nitro 5 uygun fiyatla gelişmiş oyun deneyimi sunmaya devam ediyor

acer nitro 5

Dizüstü oyun bilgisayarı arayanların önündeki seçeneklere yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu gruba son olarak 2020 model Acer Nitro 5 katıldı. Yeni Nitro 5, daha yüksek yenileme hızına sahip ekran seçenekleri ve gelişmiş ısı yönetimi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Acer’ın pek çok oyuncunun ihtiyacını karşılayacak özellikleri uygun fiyatlar karşılığında sunması da Nitro 5’in cazibesini artıran noktalar arasında bulunuyor. Nitro 5 için kullanıcılar Nvidia’nın GeForce RTX veya GTX serilerinden bir ekran kartı seçebiliyor. Kullanıcıların önündeki seçenekler arasında RTX 2060, GTX 1650Ti ve 1650 modelleri de yer alıyor.

Depolama tarafında ise kullanıcılara daha hızlı başlatma ve daha hızlı oyun yükleme için iki adet M.2 NVMe PCle SSD yerleştirme imkanı sunuluyor. 32 GB’ye kadar uzanan RAM seçenekleri, Intel Wi-Fi 6 desteği ve Killer Ethernet E2600’ün varlığı da oyunculara ilginç bir paket oluşturma fırsatı veriyor.

Acer yeni Nitro 5’te görsel deneyimin de belirgin şekilde iyileştirildiğinin altını çiziyor. 15.6 inç büyüklüğündeki Full HD çözünürlüklü IPS ekran için 120Hz ve 144Hz olmak üzere iki farklı yenileme hızı seçeneği sunuluyor. Ekranın 3 ms. tepki süresi de ayrıca dikkat çekiyor.

Yeni Nitro 5’te performansı artırmak adına soğutma sistemi de iyileştirilmiş. Çift fanlı yeni soğutma sistemi, bir önceki versiyona kıyasla yüzde 25 oranında daha iyi bir performans vadediyor.

Yeni Acer Nitro 5, yurt dışında satışa sunulmuş durumda. Dizüstü bilgisayar İngiltere’de 649 sterlinden başlayan fiyatlarla satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER