Eğlence

Aaron Sorkin’in Steve Jobs filmi 9 Ekimde vizyona girecek

jobs-wozniak-fassbender-rogen-1

Başrollerini Michael Fassbender ve Seth Rogen’in üstlendiği biyografik Steve Jobs filminin setinden ilk görüntüler geçtiğimiz günlerde sızmıştı. Deadline’da yer alan habere göre, senaryosu Aaron Sorkin tarafından kaleme alınan ve Danny Boyle tarafından yönetilen film, 9 Ekim 2015’te vizyona girecek.

Bu vizyon tarihi seçimiyle filmin Oscar ödülleri için aday gösterilme şansının artmasının planlandığı düşünülüyor.Filmin çekimleri aralarında Apple’ın temellerinin atıldığı garajın da bulunduğu pek çok farklı noktada gerçekleştiriliyor. Filmde Jobs’u oynayan Fassbender ve Steve Wozniak’ı oynayan Seth Rogen’e Kate Winslet ve Jeff Daniels gibi ünlü isimler de eşlik ediyor.

Apple’ın üç önemli ürün lansmanı üstüne kurulu olması beklenen filmi ilk etapta David Fincher’ın yöneteceği iddia edilmiş, ancak projenin başlangıcındaki yapımcı Sony Pictures’ın bünyesinde yaşanan anlaşmazlıkların ardından Danny Boyle yönetmen koltuğuna oturmuştu. Çekimlerin başlamasından kısa bir süre önce de biyografik Steve Jobs filminin prodüksiyonu Universal’e devredilmişti.

İLGİLİ HABERLER