Windows Phone 7 işletim sisteminin resmi görünen ROM’u geride bıraktığımız haftasonu internete sızmış. Yukarıda görmüş olduğunuz resim “oemavatar.cab” ado verilen dosyadan alınmış.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Windows 11 26H2, Snapdragon 850 için son büyük sürüm olacak

Office ve Teams’in patronu Microsoft’tan ayrılma kararı aldı

Microsoft, biyoloji araştırmaları için Quine’yi tanıttı

OpenAI üç çalışanı gizli bilgi paylaşımı iddiasıyla işten çıkardı

Manus 2.0 geldi: Yapay zekâ ajanına telefon ve bilgisayar veriyor
Bu resimde yer alan örnek cep telefonu sıradan bir Windows Phone 7 telefonunun görüntüsü de olabilir ya da HTC’nin Mondrian adı verilen son dedikodu konusu cep telefonu da… XDA-Developers sitesinin editörleri parçaları bir araya getirerek sözkonusu telefonun özelliklerini tahmin etmeye çalışmış. Buna göre karşımızda 4.3 inç’lik, 480 x 800 çözünürlüklü, Optrex tarafından üretilmiş bir ekrana sahip, Qualcomm tarafından üretilmiş 1.3 GHz’lik QSD8650A/B Snapdragon işlemci barındıran bir cep telefonu duruyor. Bu telefonun çoklu mod UMTS ve CDMA 3G bağlantısı sunacağı da beklentiler arasında. Klavye barındırmadığı görünen bu telefonda bir de dijital pusulanın bulunacağı tahmin ediliyor. Son olarak, tüm bunlar hâla kesinleşmiş değil, gerçekleri önümüzdeki sonbahar aylarında göreceğiz.
İlgili – XDA-Developers
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






