Teknoloji

Samsung Gear S3 eylül ayının ilk günlerinde tanıtılabilir

samsung gear s3Samsung’un en yeni Gear akıllı saati yakında gün yüzüne çıkabilir. SamMobile’da yer alan habere göre, Samsung Gear S3 Berlin’de düzenlenecek IFA 2016 kapsamında görücüye çıkacak. IFA 2016’nın kapıları 2 Eylülde açılacak.

Samsung Gear S2, geçtiğimiz yıl IFA 2015’in başlamasından kısa bir süre önce duyurulmuştu. Dolayısıyla SamMobile tarafından işaret edilen takvim, kulağa mantıklı geliyor. Güney Koreli şirket, geçtiğimiz yıl Galaxy Note 5 tanıtımının ardından Gear S2’nin duyurusuna dair küçük bir ipucu vermişti. Dolayısıyla 2 Ağustosta gerçekleşecek Galaxy Note 7 tanıtım etkinliğinde de benzer bir ipucuyla karşılaşmak şaşırtıcı olmayacaktır.

Samsung Gear S3 ile nelerin değişeceği henüz bilinmiyor

Samsung’un akıllı saatinde ne gibi değişiklikler sunacağı konusunda henüz somut bilgiler bulunmuyor. SamMobile’ın haberine göre, Samsung Gear S2’de bulunan ve pek çok kişiden övgü alan dönen çerçeve tasarımı Gear S3’te de korunacak.

Brian Conroy ise Samsung’un “Gear S3 Frontier” markasının ticari haklarını aldığına dikkat çekiyor. Bu da Samsung’un birden fazla Gear S3 modelini tanıtabileceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER