Manşetler

Lig TV’nin iPhone uygulaması yayınlandı – Video

Spor Toto Süper Ligi’nin yayın hakkını elinde bulunan Digiturk, Lig TV uygulamasını şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı son üç haftaya yetiştirdi. App Store üzerinden ücretsiz olarak sunulan Lig TV iPhone uygulaması iPhone sahibi sporseverlerin cihazlarına mutlaka yüklemeleri gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Lig TV’nin uygulaması futbol konusunda ihtiyaç duyduğunuz her anda başvuracağınız bir kaynak olmuş. Spor haberleri, Türkiye ve Avrupa ligleriyle ilgili tüm ayrıntılar, lig maçlarının sadece gol videoları değil özet görüntüleri Lig TV iPhone uygulamasında yer alıyor. Bunun yanında Lig TV üzerinden canlı maç takibi yapmak mümkün, üstelik iki yolla. Dilerseniz canlı anlatım yoluyla maçın canlı anlatım notlarını okuyabilir ya da Radar özelliğini kullanarak, Football Manager oyunundaki gibi, grafik ortamında simüle edilmiş maç görüntüsünüyle topun ve futbolcuların saha üzerinde bulundukları noktaları gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz. Aşağıdaki videoda sözünü ettiğimiz bu özelliği daha yakından tanıyabilirsiniz.

Kardeş blogumuz iPhone Türkiye Lig TV iPhone uygulamasının incelemesini yayınladı. Merak edenler o incelemeye göz atabilirler. Aşağıdaki iTunes bağlantısını takip ederek Lig TV iPhone uygulamasını indirebilirsiniz.

Video: Lig TV iPhone Uygulaması Radar Özelliği

İlgili – iTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER