Eğlence

Zynga Elite Slots ile çevrim içi kumara derinlik katmayı hedefliyor

Zynga’nın gerçek paranın kullanıldığı kumar oyunlarına yönelik atılımlarının önünde halen uzun bir yol olsa da, şirket sosyal web ortamına kollu makineleri adapte etmek için oldukça sıkı çalışmış durumda. Polygon’a konuşan Zynga ekibi, şirketin yeni oyunu Elite Slots hakkında bilgiler verdi. Oyun, kullanıcılara istediklerini vermek için sosyal psikoloji ve kavramsal nörolojiden faydalanmasıyla dikkat çekiyor. Oyunda kullanıcılara kontrol hissi sağlanırken, hedefler doğrultusunda ilerleme ve sosyal bağlantı da diğer unsurlar olarak ön plana çıkıyor.

Ücretsiz olarak oynanabilen Facebook oyununa eklenen Rol Yapma Oyunu özelliği ile normalde kuru bir kollu makine oyunu olarak algılanabilecek oyuna farklı bir soluk getiriyor, kullanıcılara özel kuvvetleri ve zayıflıkları olan bir hayvan avatarı seçme şansı veriliyor. Bu karakterler seviye sonlarında patronlara karşı mücadele ediyorlar.

Zynga, için son zamanlarda işlerin pek de yolunda gitmediği bilinmiyor. Şirketin çevrim içi kumar ile sosyal oyunlar arasında kurmaya çalıştığı entegrasyonun durumuna ne denli fayda sağlayacağı henüz belirsiz olsa da şirketin umutlu olduğu kesin. Şirketin bir diğer kumar temalı oyunu olan Zynga Poker, gerçek para kullanılmamasına rağmen şirkete en çok gelir getiren ikinci oyun olmuştu.

İlgili >> Polygon

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER