Teknoloji

ZTE Blade V70 Dimensity 810 işlemci ve 66W şarj desteğiyle geliyor

zte blade v70

ZTE Blade V70 adını taşıyan yeni akıllı telefonunu Çin’de gözler önüne çıkardı. Akıllı telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekranın yenileme hızı 90 Hz. Dimensity 810 işlemciyle gelen telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 66W kablolu şarj desteğine sahip 5100 mAh kapasiteli pil veriyor.

10-bit OLED ekranın üstündeki yuvarlak delik, 16 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera sistemi tamamlıyor.

Yazılım tarafında ise Android 11 tabanlı ZTE MyOS 11.5 kullanıcıları karşılıyor. Telefonda Dimensity 810 işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Açıklanan tek renk seçeneğinin de siyah olduğunu belirtmekte fayda var.

zte blade v70

ZTE Blade V70’in satışı için ilginç iddia

ZTE Blade V70’in fiyatı ve çıkış tarihi konusunda bilgi verilmiş değil. Ancak iddialara göre, telefon Çin’de sadece kurumsal müşterilere ve devlet görevlilerine satılacak. Bireysel kullanıcılara satış olmayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER