Teknoloji

ZTE Axon 40 Ultra üç adet 64 MP kamerayla gelecek

zte axon 40 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ZTE Axon 40 Ultra, Axon 40 serisinin diğer üyeleriyle birlikte 9 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. ZTE’den yapılan son paylaşımlar, Ultra modelin arkasında 64 megapiksel çözünürlüklü üç kameranın bulunacağını gösteriyor. Bu kameralardan biri geniş açılı, biri ultra geniş açılı ve bir diğeri de periskop lensle gelecek.

ZTE bu üç kamerayla çekilen fotoğrafların yer aldığı örnek bir görsel de paylaştı. Başka bir görselde ise telefonla 8K çözünürlüklü video kaydı yapılabileceği bilgisi veriliyor.

Axon 40 Ultra’nın kamera sensörleriyle ilgili olarak bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm’un amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin bulunacağı ise sosyal medya aracılığıyla doğrulanan özellikler arasında yer alıyor.

Axon 40’ta ekranın altına yerleştirilen ön kameranın geçmiş versiyonlara kıyasla geliştirileceği biliniyor. Söz konusu ekranın çözünürlüğünün 1440p olacağı da hâlihazırda açıklanmış olan unsurlardan biri.

ZTE Axon 40, 40 Pro ve 40 Ultra modelleriyle ilgili bilinenler şu an için sınırlı olsa da, tanıtım tarihi gelene kadar yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER