Teknoloji

ZTE Axon 40’ın tanıtım tarihi belli oldu

zte axon 30

Axon serisinde ön kamerayı ekranın altına yerleştiren ZTE, bu geleneği Axon 40 ile sürdürecek. Ekran altı kamera teknolojisinin en yeni hâlini barındıracak olan Axon 40, 9 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Daha önceki bir sızıntı, ekranın kameranın üstünde kalan bölümündeki yoğunluğunun diğer bölümlerden farklı olmayacağını göstermişti. Şirketten yapılan açıklamada, Axon 40’ın 400 ppi piksel yoğunluğuna sahip bir ekranın bulunacağı da doğrulandı.

Axon 40’ın ön plana çıkan özelliği, tahmin edildiği gibi ekranın altına yerleştirilen kamera olacak. Bu ekranın 1440p çözünürlüğe sahip olması beklense de, henüz bu konuda net bir işaret gelmiş değil.

Geçtiğimiz ay Çin’de TENAA tarafından onaylanan A2023H model numaralı telefonun Axon 40 Pro adıyla kullanıcıların karşısına çıkması muhtemel görünüyor. 3 GHz işlemcinin varlığı bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Bu işlemcinin de Snapdragon 8 Gen 1 olması bekleniyor.

zte axon 40ZTE Axon 40 tanıtım etkinliğine yaklaşık iki haftalık bir süre var. Dolayısıyla tanıtım tarihine kadar akıllı telefon veya telefonlarla ilgili dikkat çekici yeni detayların gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER