Teknoloji

ZTE Axon 40 Pro’nun gerçek hayattan fotoğrafları tanıtımdan önce ortaya çıktı

zte axon 40 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ZTE Axon 40 serisi önümüzdeki hafta üç üyesiyle gözler önüne çıkacak. Bu telefonlardan biri olan ve serinin “orta sınıf modeli” niteliğini taşıyan ZTE Axon 40 Pro, internete sızan fotoğraflarıyla tanıtımdan önce kendisini gösterdi.

ZTE’nin Axon 40 ve Axon 40 Ultra’da ön kamerayı yine ekranın altına yerleştirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Axon 40 Pro’da ise ön kamera daha geleneksel bir tercihle ekranın üstündeki ön kamera deliğine yerleştiriliyor. Ekranın kenarlara doğru kavis yaptığı görülürken, ince ekran çerçeveleri de göze çarpıyor.

Telefonun arkasında dört kamera sensörü bulunuyor. Kamera modülünün büyük bir dikdörtgen levhadan ve iki büyük yuvarlak kesikten oluştuğu görülüyor. Bir sensör üstteki yuvarlağa tek başına yerleştirilirken, diğer yuvarlakta iki sensör yer alıyor. Dördüncü sensör ise bu iki yuvarlağın sağında kullanıcıları bekliyor.

Axon 40 Pro’da ana kamera görevini 100 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL HM2 sensörün üstlenmesi öngörülüyor. Optik görüntü sabitleme, faz algılamalı otomatik odaklama ve lazer otomatik odaklama telefonun özellikleri arasında yer alıyor. ZTE’nin Axon 40 serisinde kendisinin geliştirdiği bir güvenlik çipini sunacağı da biliniyor.

ZTE Axon 40, Axon 40 Pro ve Axon 40 Ultra hakkındaki tüm detaylar 9 Mayıs’ta paylaşılacak.

İLGİLİ HABERLER