Teknoloji

ZTE’den Axon 30 Pro 5G için ilk açıklama

zte axon 20 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Eylül ayında tanıtılan ZTE Axon 20 5G, dünyanın ön kamerası ekranın içine yerleştirilmiş ilk telefonu olarak resmiyet kazanmıştı. Çinli üretici, Axon 20 5G ile çıktığı yolculuğa yeni bir cihazla daha devam etmeye hazırlanıyor. ZTE, Axon 30 Pro 5G için hazırlıkların başladığını  duyurdu.

İlgili açıklamayı ZTE’nin mobil cihazlar biriminin başkanı Ni Fei yaptı. Ni Fei, kişisel Weibo hesabından yaptığı paylaşımda Axon 30 Pro 5G’nin 2021’in en iyi telefonlarından biri olacağını belirtti. ZTE yöneticisi, telefonun kamera kurulumunun da en güçlülerden biri olacağının altını çizdi.

Ni Fei’nin paylaşımındaki görselde bir klasöre ve biraz da bir SIM karta benzeyen bir çizim bulunuyor. Ancak bunun akıllı telefonun kamera adasını gösteren bir çizim olması da muhtemel görünüyor.

Axon 20 serisinde hiçbir zaman gerçek anlamda bir amiral gemisi telefon sunulmamıştı. Axon 30 serisinde bu durumun değişmesi bekleniyor. ZTE Axon 30 Pro 5G, büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyle gelecek. En azından telefonun adındaki Pro etiketinin varlığı bunu işaret ediyor. Ekran içine yerleştirilmiş ön kamera teknolojisinin ne şekilde sunulacağı da merak edilen noktalar arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER