ZTE, Axon 20 5G adını taşıyan yeni telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. 1 Eylül’de gözler önüne çıkacak telefonun ön kamerası ekranın içinde gelecek. Akıllı telefonun 6.92 inç büyüklüğünde olması beklenen OLED ekranının üzerinde çentik, delik veya başka bir şey bulunmayacak. Bu da Axon 20 5G’yi “dünyanın ilk ön kamerası ekran içine yerleştirilmiş telefonu” unvanının sahibi yapacak.
Şimdiye kadar tam ekranlı pek çok telefonda ön kamera için üstten veya yandan açılır mekanizmalar tercih edilmişti. ZTE’den önce pek çok üretici ekran içi kamera prototiplerini sergilemişti. Ancak ZTE bu teknolojiyi tüm kullanıcılarla buluşturma konusunda bir ilk olacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivo X500 Pro Max için dört renk seçeneği belli oldu

Harry Potter temalı Realme 16 Pro’nun özellikleri belli oldu

Samsung Galaxy S27 Ultra için beklenen kamera değişikliği rafa kalktı

Honor Robot Phone bükülme testinden geçti ama robot kamera toza yenildi

Honor Magic 9 serisi ortaya çıktı ve 11.000 mAh pil dikkat çekiyor
ZTE Axon 20 5G hakkındaki detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak bir sızıntı, telefon hakkında biraz da olsa fikir edinmeyi sağlıyor. Buna göre, akıllı telefonda 32 megapiksel ön kamera ile 64 ve 8 megapiksel çözünürlüklü arka kameralar bulunacak.
[irp]
6.92 inç büyüklüğündeki ekranın 2460 x 1080 piksel çözünürlüklü olması bekleniyor. 2.4 GHz hızında işlemci, 12 GB’ye kadar uzanan RAM seçenekleri ve 4120 mAh pil kapasitesi de telefonun olası özellikleri arasında sayılıyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





