Teknoloji

Ünlü YouTuber MrBeast, NBA takımlarından Charlotte Hornets’e sponsor oldu

youtuber mrbeast

YouTuber MrBeast veya gerçek adıyla Jimmy Donaldson, NBA takımlarından Charlotte Hornets’a sponsor oldu. Bu sponsorluk anlaşması çerçevesinde MrBeast’in atıştırmalık yiyecek markası Feastables’ın logosunu 2023-2024 NBA sezonu boyunca Charlotte Hornets’in formasında görmek mümkün olacak.

Feastables logosu, Charlotte Hornets formasının yanı sıra Hornets’in NBA G League takımı Greensboro Swarm’ın formalarında da yer alacak. Buna ek olarak, organizasyonun NBA 2K Ligi’nde mücadele eden e-spor takımı Hornets Venom GT’nin formalarında da yine Feastables markası görülecek. Markanın logosu, Charlotte Hornets koç ekibinin ve oyuncuların düzenlediği basın toplantılarında ve verdikleri röportajlarda da arka planda yer alacak.

MrBeast, Feastables markasını 2022’nin ocak ayında hayata geçirmişti. Marka, MrBeast isimli çikolatalı bisküvi ve gofretleriyle ün kazanmıştı. Yetenek yönetimi ajansı Night Media’nın girişim biriminin yanı sıra protein bar markası RxBar’ın eski başkanı Jim Murray de bu girişimde MrBeast’e destek olmuştu. Feastables markası hayata geçmesinden sonra kısa süre içinde 10 milyon doları aşkın bir gelir elde etmişti.

YouTuber MrBeast ve Charlotte Hornets’in iş birliği türünün ilk örneği

Night Media CEO’su Reed Duchscher, YouTuber MrBeast ve Charlotte Hornets arasındaki iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi: “Bu ortaklık türünün ilk örneği ve yaratıcı markalar ile NBA’in gelecekte nasıl birlikte çalışmaya devam edeceğini görmek beni heyecanlandırıyor. Hornets, NBA’deki en heyecan verici takımlardan biri ve gençlerin favorileri arasında yer alıyor. Dolayısıyla Feastables ile Hornets iş birliği yaptığı için heyecanlıyız.

İLGİLİ HABERLER