Eğlence

YouTube masaüstüne video indirme özelliğini test ediyor

youtube masaüstüne video indirme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

YouTube, videoları masaüstü web tarayıcınıza indirmenize olanak sağlayacak, resmen kendisine ait olacak bir yöntemi test ediyor.

19 Ekim’e kadar sürecek olan test için uygun olup olmadığınızı görmek istiyorsanız, öncelikle YouTube Premium abonesi olmanız gerekiyor. YouTube’un Premium aboneler için mevcut olan testleri listeleyen deneysel özellikler sayfasına göz atabilirsiniz. Bu sayfa üzerinden teste katıldım ve test etmeye başladım.

youtube masaüstüne video indirme

Eğer teste katıldıysanız ve Google’ın belirttiğine göre; Chrome, Edge veya Opera’nın en son versiyonlarını kullanıyorsanız, bir video izlediğiniz zaman, oynatma penceresinin altında aşağıdaki gibi video indirme seçeneğini göreceksiniz.

youtube masaüstüne video indirme

Bu İndir bağlantısına tıkladığınızda, YouTube videoyu indirecek ve daha sonra bu videoyu, ekranın sol üst köşesindeki hamburger menüden ulaşabileceğiniz İndirilenler bölümü altında görebileceksiniz.

Henüz deneysel bir özellik olduğu için çeşitli hatalar görülebilir. Ancak benim deneyimimde her şey düzgün çalışıyor gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER