Eğlence

YouTube Logan Paul ile yapacağı YouTube Red projelerini askıya aldı

youtube logan paulYouTuber Logan Paul, Japonya’da “intihar ormanı” olarak bilinen Aokigahara ormanında kayıt yaparken karşılaştığı bir cesedin göründüğü bir videoyu yayınlayarak büyük tepki çekmişti. Paul gelen tepkilerin ardından önce videoyu kaldırmış, ardından da özür dilemişti. YouTube Logan Paul tarafından paylaşılan videonun ardından ilk başta düşük tonda bir tepki verse de, sonunda harekete geçti.

Paul’ün videosuna yönelik geniş ölçekli kararlar alacağını açıklayan video paylaşım sitesi, beklenen adımları atmak için daha fazla vakit kaybetmedi. İlk olarak Paul’ün Google’ın Tercih Edilen reklam programından çıkarıldığı açıklandı. Ardından da Paul’ün YouTube Red için hazırlayacağı projelerin askıya alındığı duyuruludu.

YouTube videonun yayınlanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada şiddetli ve kanlı görüntülerin yayınlanmasının yasak olduğunun altını çizmiş, ancak konuya doğrudan değinmemişti. Şirket bir süre sonra da Paul’ün kanalına ceza kesmişti. Ancak YouTube’un videonun sorunlu olduğunu itiraf etmesi biraz zaman almış gibi görünüyor.

YouTube Paul Logan ile iki YouTube Red projesi üzerinde çalışıyordu

Video paylaşım sitesi, kararlarını Polygon sitesine gönderdiği bir açıklamayla doğruladı. YouTube Logan Paul ile iki farklı YouTube projesinde çalışıyordu. Ünlü YouTuber, tartışmalı videosu nedeniyle dördüncü sezonuna girecek Foursome’dan ve The Thinning: New World Order isimli YouTube Red filmindeki rolünden oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER