Teknoloji

Yo iOS uygulaması güncellemeyle birkaç özellik kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

yo-uygulama-200614

Kullanıcıların arkadaşlarına “Yo” diye seslenmeleri dışında bir özelliği olmayan minimalist mesajlaşma uygulaması Yo, gerçekleştirilen son güncellemeyle bu kimlikten kurtuluyor. İlk etapta iOS için yayınlanan bu güncellemeyle birlikte kullanıcılar Yo profillerini güncelleme imkanına kavuştu. Artık Yo profillerine fotoğraf ve gerçek isim bilgisi eklemek mümkün olacak. Böylelikle Yo’daki arkadaş listelerinin daha okunulur hâle gelmesi bekleniyor.

Güncellemenin getirdiği bir diğer yenilik ise kullanıcıların panolarına kopyaladıkları bir bağlantıyı Yo aracılığıyla gönderebilmeleri. Ancak bunun için karşı tarafta da uygulamanın güncellenmiş bir versiyonunun bulunması gerekiyor. Güncellemeyle birlikte Yo kullanıcıları uygulama içinde belirlenen etiketlere de Yo gönderebiliyor ve kaç kullanıcının daha kendileriyle aynı şeyi yaptığını görebiliyor.

Güncellemeyle eklenen son özellik ise Yo’nun tüm bildirimler için bir merkez olma iddiasını açıkça ortaya koyuyor. Halihazırda Yo entegrasyonu sunan servis ve uygulamalar Yo Index başlığı altında toplanıyor ve kullanıcılar bu servis veya uygulamalar aracılığıyla kendilerine iletilecek bildirimleri Yo üzerinden alabiliyor.

İLGİLİ HABERLER