Teknoloji

Microsoft yeni Windows oyununu kullanıcı oylarıyla belirledi

yeni windows oyunu

Microsoft, yeni Windows oyununun kullanıcılar tarafından belirlenmesi için yaklaşık iki hafta önce bir oylama başlatmıştı. Söz konusu oylama nihayet sona erdi ve Microsoft kazananı açıkladı. Oylamanın galibi, “Microsoft Ultimate Word Games” koleksiyonu, yani bir grup kelime oyunu oldu.

Şirket, Ultimate Word Games koleksiyonunda hangi oyunların olduğu konusunda bir açıklama yapmadı. Koleksiyonun logosuna bakıldığında akıllara “kelime oyunlarının şahı” olarak nitelenebilecek Scrabble gelse de, sadece küçük bir resim üzerinden kapsamlı çıkarımlar yapmak pek mümkün gözükmüyor.

Ultimate Word Games koleksiyonunda birden fazla kelime oyunu olacağı, bu oyunların çevrim içi turnuva modlarının bulunacağı ve oyunculara her gün yeni görevler verileceği ise şu an için bilinenler arasında yer alıyor.

Microsoft’un oyunculardan aldığı destek oyunun seçilmesiyle sınırlı kalmıyor. Yazılım devi, oyunu şekillendirme sürecinde de kullanıcıların fikirlerine başvuracak. Beta test grubuna katılanlar ilk sürümleri deneyebilecek, oyun türleri önerebilecek ve sistemin işleyişi konusunda geri bildirimde bulunabilecek.

İLGİLİ HABERLER