Teknoloji

Yeni tanıtılan Lenovo Smart Clock 2 ile Qi kablosuz şarj desteği geliyor

lenovo smart clock 2

Lenovo Smart Clock ve Smart Clock Essential, şirketin daha önce çıkardığı, bazı ekstra akıllı ev özelliklerine sahip işlevsel ve çekici çalar saatler olarak dikkat çekmişti. Bugün Lenovo, sıradaki model olan Lenovo Smart Clock 2 akıllı saati duyurdu.

Google Asistan destekli Smart Clock 2, Qi uyumlu cihazları güçlendiren isteğe bağlı bir kablosuz şarj yuvasıyla gelebiliyor. Bu yuva sayesinde cihaz, Lenovo’nun “yumuşak, ortam gece lambası” olarak tanımladığı işlevi de görebiliyor.

Bunun ötesinde Lenovo, yeni Smart Clock’un “neredeyse tüm ev dekorlarıyla” uyum sağlayan üç renk seçeneğiyle yenilenmiş bir tasarıma sahip olduğunu söylüyor. Üstelik cihazdaki plastiğin yüzde 85’i geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış.

lenovo smart clock 2

Lenovo Smart Clock 2 geleneksel tasarımdan uzaklaşıyor

Yurt dışı fiyatları sırasıyla 79,99 dolar ve 49,95 dolar olan Smart Clock ve Smart Clock Essential ile karşılaştırıldığında, Smart Clock 2 saatten biraz daha az bir görünüme sahip gibi görünüyor. Cihaz daha uzun ve dört inçlik dokunmatik ekranın altında Lenovo’nun önceki modellerinde gördüğümüzden daha büyük bir kumaş bölüm var. Bu cihaz bir baş ucu saatinden daha çok bir akıllı ekrana benziyor ve serinin daha önceki tasarım felsefesinden ayrılıyor.

Smart Clock 2’nin yurt dışı fiyatı 89,99 dolardan başlıyor ve Eylül 2021’de piyasaya çıkması bekleniyor. Bu saat ilk Lenovo Smart Clock’un yerini alırken, daha düşük fiyatlı olan Smart Clock Essential satılmaya devam edecek.

lenovo smart clock 2

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER