Teknoloji

Yeni özelliklere ve temalara kavuşan Fleksy klavye artık ücretsiz

fleksy-ios-080715

7 milyona yakın bir indirme sayısına ulaşan popüler üçüncü taraf klavye uygulaması Fleksy, mobil uygulamalarının bundan böyle ücretsiz olacağını açıkladı. İlk etapta 4 dolardan satışa sunulan uygulamanın fiyatı daha sonra 1 dolara inmiş, zaman zaman ise ücretsiz olmuştu. Bundan böyle Fleksy, hem iOS’te hem de Android’de ücretsiz indirilebilecek.

Uygulamayı ücretsiz indirenlerin hayal kırıklığı yaşayabileceğini dikkate alan Fleksy, eski kullanıcılarına 8 dolar değerinde olduğunu söylediği bir hediye veriyor. Fleksy’nin hediye paketinde yayınlanan son güncellemeyle uygulamaya eklenen tema ve eklentiler ücretsiz olarak sunuluyor. Fleksy’yi ücret ödemeden indirenlerin ekstra ücretler için para ödemesi gerekiyor.

Fleksy cephesindeki tek büyük haber uygulamanın ücretsiz hâle gelmesi değil. Highlight adı verilen geliştirişmiş içerik görüntüleme aracı sayesinde uygulama GIF animasyonlarını, çıkartmaları ve diğer içerikleri daha etkin biçimde yönetebilecek. Kullanıcılar bu görünüm sayesinde bir etiket adı yazarak aradıkları içeriklere hızlı biçimde erişebilecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER