Teknoloji

Yeni Motorola Moto 360 iki farklı boyut seçeneğiyle gelebilir

motorola-moto-360-180814

Brezilya’nın telekomünikasyon ajansı Anatel’e ait belgelere bakılırsa, Motorola’nın akıllı saati Moto 360’ın yeni versiyonu iki farklı boyut seçeneğiyle birlikte gelebilir. Ajansa teslim edilen belgelerde 360S ve 360L olmak üzere iki farklı seçenek göze çarpıyor.

Benzer bir belge, Moto 360’ın eylülün geçtiğimiz eylül ayında satışa sunulmasından önce de ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta internete sızan bir video ise ikinci nesil Motorola Moto 360’ı gözler önüne çıkarmıştı.

Bütün bu sızıntılar, Motorola’nın ikinci nesil Moto 360 üstünde çalıştığı ve cihazın iki farklı ekran boyutu seçeneğiyle birlikte gelmesi ihtimalini artırıyor. Orijinal Moto 360’ın boyutunun büyüklüğü nedeniyle maruz kaldığı eleştiriler, şirketin bu tarz bir yolu seçmesini daha anlamlı kılıyor. Apple’ın akıllı saati Apple Watch için de farklı boyut seçenekleri bulunuyor.

Ne yazık ki, Anatel’e sunulan belgeler fazla detay içermiyor. Hem 360S’te hem de 360L’de Bluetooth, Bluetooth LE ve Wi-Fi bağlantısı bulunuyor. 360S’te 270 mAh, 360L’de 370 mAh kapasiteli pil bulunacağı belirtilirken, Farklı pil kapasiteleri, boyut bakımından da farklılıkların görüleceği şeklinde yorumlanıyor. Önümüzdeki haftalarda yeni Motorola Moto 360’a dair daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER