Ulaşım

Yeni BMW X2 ve iX1 modelleri Türkiye’de ön rezervasyona sunuldu

bmw x2

Borusan Otomotiv, BMW’nin Türkiye distribütörü olarak, Spor Aktivite Coupe (SAC) sınıfındaki yenilenen kompakt modeli X2 ve tamamen elektrikli kompakt SAV modeli iX1‘i otomobil severlerin beğenisine sunuyor. Yeni BMW X2 sDrive20i, 3.131.400 TL’den başlayan fiyatlarla, BMW iX1 eDrive20 ise 2.525.800 TL’den başlayan fiyatlarla ön rezervasyon sürecine giriş yapıyor.

Yeni BMW X2 sDrive20i, üç silindirli benzinli-mild hybrid güç ünitesi ile 170 beygir güç üretiyor ve 48V teknolojisi sayesinde 6-6,5 lt / 100 km’lik WLTP normlarına uygun yakıt tüketimi sunuyor. Bu model, 7 ileri çift kavramalı şanzımanla birleştirilerek hem geleneksel sürüş keyfini hem de yakıt ekonomisini sağlıyor.

Yeni nesil BMW X2’nin dış tasarımı, Iconic Glow kontür aydınlatmalı altıgen BMW Böbrek Izgaraları ile premium kompakt segmentinde dikkat çekiyor. Adaptif LED teknolojisi ile donatılan yeniden tasarlanan farlar, mavi detaylarla birlikte otomobilin dinamik görünümünü pekiştiriyor. Yeni BMW X2, önceki jenerasyona göre daha uzun, geniş ve yüksek boyutlarıyla daha ferah bir kabin sunuyor.

Yeni BMW X2’nin kabini, modernliği ve dinamizmi bir araya getiriyor. Merkezi konumda yer alan BMW Kavisli Ekran, kullanıcıya ergonomik bir erişim imkanı tanıyor ve iç mekânda azaltılan fiziksel düğme sayısıyla dikkat çekiyor. Elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, sürücü tarafında hafıza özelliği ile konforu artırıyor.

Yeni BMW iX1 eDrive20, üçüncü jenerasyonuyla elektrikli motor seçenekleriyle segmentindeki dengeleri değiştiriyor. 204 beygir güç üreten ön aksta yer alan elektrik motoru ve 64.8 kWh kapasiteli bataryaları ile 477 km’ye kadar menzil sunuyor. Yeni BMW iX1 eDrive20, sadece 29 dakikada %10’dan %80 batarya doluluğuna ulaşabiliyor.

X-Line ve M-Sport tasarım paketleri, Yeni BMW iX1 eDrive20’yi daha da özelleştirilebilir kılıyor. Isıtmalı elektrikli ön koltuklar, Panaromik Cam Tavan, Adaptif LED Farlar gibi özellikler standart donanımlar arasında yer alırken, Head Up Display ve Sürüş Asistanı Plus gibi opsiyonel donanımlar da sunuluyor.

  • bmw x2

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER