Teknoloji

Yaklaşık 30 bin TL fiyata sahip Huawei Mate Xs hemen tükendi

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate Xs 8 Nisan'da Türkiye'de satışta

Huawei Türkiye, dün yaptığı duyuruyla yeni katlanabilir telefonu Mate Xs’i 8 Nisan tarihinde Huawei Online Mağazası’nda satışa sunacağını açıklamıştı. Şirketin söz verdiği gibi, Huawei Mate Xs satışa çıktı ve fiyatı da belli oldu. 29 bin 999 TL’lik satış fiyatına sahip olan bu akıllı telefonu satışa çıkan ilk stok ürünleri de hemen tükendi.

Online mağazada da Mate Xs’in şu anda stokta bulunmadığı bilgisi yer alıyor. Bana Bildir düğmesine tıklatarak ürün yeniden stoklara girdiğinde haberdar olmak mümkün oluyor. Huawei’nin çevrimiçi mağazası üzerinde ne kadar sayıda ürünü satışa sunduğunu bilmiyoruz. Ancak yüksek fiyatına rağmen bu ürünün hemen alıcı bulması dikkate değer görünüyor. Bu arada telefonun yıldızlararası mavisi olmak üzere tek rengi satılıyor.

huawei mate xs online mağaza

Huawei Mate Xs, şubat sonunda Barselona’da düzenlenen bir etkinlikte tanıtılmıştı. Geçen yıl tanıtılan Mate X’in devamı niteliğindeki bu akıllı telefon, selefine göre daha fazla güçlendirilmiş bir tasarımla geliyor. Diğer çoğu özellik ise değişmiyor.

Mate Xs’te açıldığında 8 inç büyüklüğe ulaşan 8 inç, 2480 x 2200 piksel çözünürlüklü ekran yer alıyor. Telefonda dört kamera bulunuyor. Leica teknolojili bu kameralar 40 MP f / 1.8, 16 MP ultra geniş açı f / 2.2 OIS, 8 MP telefoto lens f / 2.4 OIS,  ToF şeklinde sıralanıyor. Huawei yapımı Kirin 990 işlemcili telefonda 8 GB RAM, 512 GB dahili hafıza, 4500 mAh kapasiteli pil ve 55W SuperCharge hızlı şarj desteği de yer alıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER