Teknoloji

Xiaomi yeni kablosuz kulaklığını 13 Mayıs’ta tanıtacak

xiaomi mi flipbuds pro

Xiaomi, Mi Air 2 Pro kablosuz kulaklığını ekim ayında tanıtmıştı. Aradan fazla bir zaman geçmemesine rağmen, Mi Air 2 Pro’nun takipçisi de potansiyel kullanıcıların karşısına çıkmaya hazır görünüyor.

Xiaomi’nin Weibo hesabından yapılan paylaşımda üzerinde Xiaomi yazan bir kulaklık taşıma kutusu görülüyor. Paylaşımda kulaklığı 13 Mayıs’ta tanıtılacağı bilgisi de veriliyor. Bir duyumcu tarafından Weibo’da yapılan paylaşımda kulaklığı görmek de mümkün oluyor.

Xiaomi’nin paylaşımında kulaklığın gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı da belirtiliyor. Ancak gürültü engelleme özelliğinin hangi türde sunulacağı konusunda henüz somut bir bilgi paylaşılmış değil.

xiaomiÇinli üretici şimdiye kadar aktif gürültü engelleme özelliğine sahip bir kulaklık çıkarmadı. Xiaomi’nin kauçuk kulak uçlarını daha sıkı hâle getirmesi, pasif gürültü engellemenin iyileştirildiğinin ipucunu veriyor.

Kutunun tasarımının ise Xiaomi’nin yuvarlak hatlara sahip yeni logosundan ilham aldığı belirtiliyor. Kutunun 500 mAh kapasite ve kablosuz şarj desteği gibi özellikleri muhafaza etmesi bekleniyor. Bu beklentinin karşılanıp karşılanmadığını görmek içinse 13 Mayıs’ı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER