Teknoloji

Xiaomi Watch S2 yakında dünyaya açılacak

xiaomi watch s2 xiaomi watch s3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi 26 Şubat’ta MWC 2023 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte Xiaomi 13 serisinin küresel lansmanını gerçekleştirecek. Şirket bu etkinlikte başka ürünleri de dünya sahnesine çıkarmaya hazırlanıyor. Xiaomi Watch S2 akıllı saat de bu ürünlerden biri olacak gibi görünüyor. Akıllı saat, Malezya’da resmi kurumların veri tabanında boy gösterdi.

Xiaomi’nin akıllı saatinin Malezya’dan onay alması, cihazın bu ülkede çıkışının bir hayli yakın olduğu anlamına geliyor. M2207W1 model numarasını taşıyan cihazın özellikleri Çin’de satılan versiyonla aynı gibi görünüyor. Dolayısıyla Watch S2’nin dünya sahnesine de 42 mm ve 46 mm kasa boyutu seçenekleriyle açılması bekleniyor.

Her iki seçenekte de AMOLED ekranı safir kristal cam koruyor. 46 mm model için 12 gün, 42 mm model içinse 7 gün pil ömrü vadediliyor. Kandaki oksijen seviyesini ve kalp atış hızını ölçebilen saatte sıcaklık sensörü de mevcut.

Xiaomi Watch S2 100’den fazla spor moduyla geliyor

100’den fazla spor modu bulunan akıllı saat, Bluetooth 5.2 ve NFC desteğiyle geliyor. Watch S2’nin 5 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olduğunu belirtmekte de fayda var. Bu da saatin dalışa pek uygun olmadığı anlamına geliyor.

Xiaomi Watch S2’nin dünyaya hangi fiyat etiketiyle açılacağı belirsizliğini koruyor. Bu konuda aydınlığa kavuşmak için şirketin 26 Şubat’ta gerçekleştireceği etkinliği beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER