Teknoloji

Xiaomi’den yeni bir akıllı saat daha

xiaomi watch color

Xiaomi‘nin ilk akıllı saati Mi Watch, geçtiğimiz kasım ayında tanıtılmıştı. Şirket kullanıcılarına yeni bir akıllı saat seçeneği daha sunmak için fazla zaman kaybetmedi. Xiaomi Watch Color adını taşıyan yeni akıllı saatini de gözler önüne çıkardı.

Xiaomi’nin yeni akıllı saatiyle ilgili detaylar şu an için bilinmiyor. Teknik özellikler ve fiyat konusunda şimdilik somut bilgiler verilmiş değil. Ancak bu konudaki bilgiler de 3 Ocak’ta saatin Çin’de satışa sunulmasıyla birlikte netliğe kavuşacak.

Paylaşılan görseller; Xiaomi Watch Color’da 454 x 454 piksel çözünürlüklü, 1.39 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağını gösteriyor. Standart egzersiz takibi özelliklerine sahip olması beklenen saatte ivme ölçer, barometre ve kalp atış hızı gibi sensörlerin bulunduğu belirtiliyor. Görsellerden biri, Xiaomi Watch Color’un suya dayanıklı olduğunu da gösteriyor.

Xiaomi Watch Color renkli kayış seçenekleriyle gelecek

Renkli kayışlar, Xiaomi’nin yeni akıllı saatinin en önemli satış noktalarından biri olacak gibi görünüyor. Görsellere bakıldığında Watch Color için altın, gümüş ve siyah olmak üzere üç farklı kasa rengi seçeneği sunulduğu anlaşılıyor.

Xiaomi’nin yeni akıllı saatine dair detayları görmek için 3 Ocak tarihine kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER