Teknoloji

Xiaomi Snapdragon 888 işlemcili yeni katlanabilir telefon çıkaracak

xiaomi mix fold 3

İlk katlanabilir telefonunu mart ayında çıkaran Xiaomi, bu cihazın takipçisi için de fazla zaman kaybetmeyecek gibi görünüyor. Yeni bir iddiaya göre, Çinli üretici yeni katlanabilir telefonunu 2021’in dördüncü çeyreğinde çıkaracak. Xiaomi bu telefonda Snapdragon 888 işlemci, 108 megapiksel kamera, 5000 mAh pil ve iyileştirilmiş menteşe gibi özelliklere yer verecek.

Yeni katlanabilir telefonun tüm iç donanımının hâlihazırda test edildiği belirtildi. Telefonun ekranının içe doğru katlanacağı ve biri dışarıda büyük olanı da içeride iki ekrana sahip olacağı da bilgiler arasında yer alıyor.

Bu ekranlardan büyük olanının Samsung tarafından üretildiği ve yenileme hızının 120 Hz olduğu söyleniyor. Visionox tarafından üretilen diğer ekranının yenileme hızının ise 90 Hz olduğu belirtiliyor.

Snapdragon 888 işlemcili yeni Xiaomi Mi Mix Fold ile ilgili olarak henüz resmi bir bilgi sızmış değil. Kamera, bellek seçenekleri ve MIUI sürümü gibi konularda da şimdilik bir sızıntı ortaya çıkmadı. Akıllı telefonun detaylarını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER