Teknoloji

Xiaomi Redmi Note 12 4G için HyperOS güncellemesi yakında

redmi note 12

Xiaomi’nin yeni HyperOS güncellemesi, Redmi Note 12 4G modeli için yakında geliyor. Bu bilgi, GSMChina tarafından Redmi Note 12 4G/4G NFC modeli için HyperOS test yapısının keşfi ile doğrulandı. Kaynağa göre, Redmi Note 12 4G/4G NFC modeli için dahili HyperOS yapıları, OS1.0.1.0.UMTMIXM ve OS1.0.1.0.UMGMIXM firmware sürümüne sahip. Xiaomi Inc., güncelleme değişiklik kaydını dahili test sunucusuna ekledi.

Bu, yeni işletim sistemi 1.0 güncellemesinin yakında Redmi Note 12 modelleri için yayınlanacağını gösteriyor. Bu, akıllı telefonun piyasaya sürülmesinden bu yana alacağı ilk büyük Android güncellemesi olacak ve muhtemelen dünya çapında yeni OS’u alan ilk Redmi cihazı olacak. Beklendiği gibi, HyperOS Android 14 tabanlı olacak.

Güncellemenin Aralık ortasında, ilk olarak HyperOS Pilot Testeri’ne dağıtılması bekleniyor. Güncellemeyi erken almak istiyorsanız, buradan HyperOS Pilot Testeri programına başvurabilirsiniz. Hindistan ROM’una sahip Xiaomi veya Redmi akıllı telefonlar için bu bağlantıyı kullanın.

Tekrar hatırlatmak gerekirse, Note 12 4G, Snapdragon 685 işlemci tarafından destekleniyor. 6.67 inç Full HD OLED ekrana sahip olan cihaz, 1080 x 2400 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor. Ekranın maksimum parlaklığı 1200 nit olup, ön tarafı Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Kamera yetenekleri açısından, Redmi Note 12 4G’de 50 MP ana kamera, 8 MP geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve 13 MP selfie kamerası bulunuyor. Cihazı 5000mAh kapasiteli bir batarya besliyor ve bu batarya 33W hızlı şarjı destekliyor. Bu güncelleme, Redmi Note 12 4G modelini daha kullanışlı ve çekici hale getirecek ve Xiaomi’nin yazılım geliştirme konusundaki taahhüdünü gösterecek.

Video: Samsung One UI 6 inceleme: Android 14 tabanlı sürümün yenilikleri

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER