FırsatlarManşetler

Redmi Note 12 4G modeli Amazon.com.tr’de bugüne özel indirimli

redmi note 12

Orta segmentin en ilgi çekici markalarından bir tanesi olan Redmi’nin 2023 model Note serisi telefonları Redmi Note 12, farklı fiyat noktalarında birçok seçenekle geliyor. Redmi Note 12’nin 8 GB RAM ve 128 GB ROM barındıran versiyonu Amazon.com.tr’de bugüne özel fırsatla sunuluyor.

Telefonun normal fiyatı 9.942,02TL olarak verilirken, yaklaşık yüzde 13’lük bir indirimle 8.699 TL’ye sahip olmak mümkün oluyor. Üstelik Amazon Prime aboneleri için bir günde teslimat imkanı var. Ancak fırsattan yararlanmak isterseniz, biraz acele etmenizde fayda var. Çünkü, bu fırsat haberini yayına hazırladığımız sırada stokta sadece 11 adet ürünün kaldığı belirtiliyordu.

Redmi Note 12 özellikleri

Xiaomi’nin 2023 model orta segment telefonlarından bir tanesi olan Redmi Note 12, 8 GB RAM ile birlikte geliyor ve aynı zamanda dahili hafızası da 128 GB. 4G destekli telefonun işlemcisi ise Qualcomm SM6225 Snapdragon 685. İşletim sistemine bakacak olursak, cihaz son derece hızlı ve kullanıcı dostu MIUI 14 ile geliyor.

Görsel açıdan bakıldığında, Redmi Note 12’nin ekranı AMOLED teknolojisine sahip. Renklerin canlı ve doygun bir şekilde görüntülenmesini sağlar. Ayrıca, yüksek çözünürlük, detayları kaçırmak istemeyen kullanıcılar için ideal. Bu cihaz, 5000 mAh kapasiteli bir pil ile güçlendirildi. Bu, yoğun bir kullanım sonrasında bile gün boyu enerji sağlıyor. Ayrıca 33W hızlı şarj desteği de var.

Son olarak, Redmi Note 12, 4G hücresel teknolojisi ve bar tipi form faktörü ile modern ve akıcı bir deneyim sunuyor. Ürün, hem hafif (460 gram) olması hem de işlevsel boyutları (18 x 8.8 x 5.8 cm) sunmasıyla taşınabilirliği ve kullanım kolaylığı garantiliyor. Ayrıca, menşei Türkiye olan bu ürün, Xiaomi’nin kalite ve güvencesini de beraberinde getiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER