Teknoloji

Xiaomi Pad 7 serisi şubat ayında tanıtılabilir

xiaomi pad 6 pro xiaomi pad 7

Xiaomi Pad 6 Pro tablet geçtiğimiz yılın nisan ayında Çin’de tanıtılmıştı. Şirket şimdi de Pad 7 serisi için kolları sıvamış gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Xiaomi Pad 7 serisi şubat ayında tanıtılabilir.

Pad 7 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Pad 7’nin ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelmesi bekleniyor.

Bunun da Xiaomi Pad 6 ailesine kıyasla ciddi bir sıçrama anlamına geleceğini söylemek gerekiyor. Zira Pad 6 Pro ve Max, bir yaşını dolduran bir işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Pad 6 ise Snapdragon 870 işlemciyle gelmişti.

Pad 7’de 100W şarj desteğinin sunulması bekleniyor. Pad 7 Pro’nun ise OLED panele sahip olacağı söyleniyor. Bunun Xiaomi tabletler için bir ilk olacağını belirtmek gerekiyor. Zira şirketin şimdiye kadar çıkardığı tüm tabletlerde LCD ekran bulunuyor.

Xiaomi Pad 7 Pro Çin dışında satışa sunulacak mı?

Bütün bu özellikler kulağa oldukça etkileyici geliyor. Xiaomi Pad 7 Pro’nun Çin dışında satışa sunulmasının da bu etkiyi artıracağı rahatlıkla söylenebilir. Zira şirket şimdiye kadar en üst segment tabletlerini sadece Çin’de satışa sunmayı tercih etmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER