Teknoloji

Xiaomi Mi Watch Türkiye’de, işte fiyatı ve özellikleri

xiaomi mi watch türkiye fiyatı özellikleri

Giderek kızışan akıllı saat pazarında Xiaomi, uygun fiyatlı ve dikkat çekici özelliklere sahip olan Mi Watch ile Türkiye’de rekabete hazırlanıyor. Şirket, gerçekleştirdiği Redmi Note 10 serisi lansmanında Mi Watch Türkiye fiyatı ile ilgili bilgileri de paylaştı.

Mi Watch, kullanıcılara bir akıllı saatte bekledikleri birçok özelliği bir arada sunuyor. 1.39 inç dairesel AMOLED ekrana sahip olan bu akıllı saatte entegre GPS ve pusula da bulunuyor. Böylelikle dışarıda yapacağınız koşu veya yürüyüş gibi antrenmanlarda cep telefonunu yanınıza almadan mesafe bilgilerini kayıt altına alabilirsiniz. Antrenman demişken, akıllı saat 117 farklı egzersiz türünü destekliyor.

Söz konusu egzersiz türlerinin arasında yüzme de var. Bu akıllı saat 5 atmosfer basınca kadar suya dayanıklılık özelliğine sahip. Su geçirmezliği sayesinde havuzda veya açık suda yüzme antrenmanlarında kullanabilirsiniz. Kanda oksijen yoğunluğunu ölçme ve uyku takibi gibi özellikler de var. Uyku takibi özelliğini, 16 güne kadar pil ömrü sunması sayesinde verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Sadece 32 gram ağırlığa sahip olmasıyla dikkat çeken bu akıllı saat için 100’den fazla saat kadranı ve aralarında kırmızı, sarı, yeşil gibi renklerin bulunduğu 6 farklı kordon seçeneği bulunuyor. Emojileri destekliyor ve bunlarla iletişim imkanı sunuyor.

xiaomi mi watch türkiye fiyatı özellikleri

Xiaomi Mi Watch, 1099 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa çıkacak.

İLGİLİ HABERLER